FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish – Sophie by Sophie

horseshoe_necklace_gp

Hör och häpna så är jag just nu inte speciellt shoppingsugen utan istället betydligt mer intresserad av att rensa ur min garderob och editera. Jag har till och med hoppat över att gå på alla dessa utförsäljningar som varit de senaste veckorna, och det är inte riktigt likt mig. Visst har jag ett par plagg som jag gärna skulle fynda men jag har helt enkelt inte orkat. Två utförsäljningar jag däremot grämer mig lite över att jag inte tog mig iväg på är Cornelia Webb och Sophie by Sophie. Dem hade jag gärna besökt och om jag hade gjort det hade drömmen varit att hitta  halsbandet med hästskon från Sophie by Sophie. Det skulle hänga fint kring min hals.

Vilka smycken du väljer kan vara alltifrån väldigt ytligt till otroligt personligt. Jag föredrar att bara använda smycken som betyder något för mig, krims krams får mig mest att känna mig utklädd, och alla ni som känt mig sedan länge blir inte förvånad över att jag drömmer om en hästsko.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.