VISUALISTERNA

Idag börjar det nya året!

IMG_1140 Igår var en mellandag, för igår var det som om alla hämtade andan efter ett mindre maraton. Egentligen tycker jag inte att nyår är en start utan mer som en periodpaus där jag får möjligheten att bota om och komma igen efter en micro-vila med nära och kära, en del pepp-talks och en och annan sanning i vitögat. Igår var jag inte alls redo att gå på igen men idag så tvingar jag mig själv att kicka igång. 2014 var ett bra år med en massa spännande händelser och projekt. Jag tror jag behöver reflektera lite oftare för att se allt som jag får vara med om. 2014 inbar bla:

 • Januariresan till Berlin med Karin, my partner in crime!
 • Jag har hittat en mentor som jag ser upp till och har största förtroende för.
 • Styling av reklamkampanjer, kampanjbilder och skyltfönster för flera varumärken
 • Stylat lookbooks och editorials och en hel del speck
 • Trendspaning och researchuppdrag har trillat in och dem har jag älskat att jobba med
 • Sprungit på visningar, pressevents och pressvisningar för inspiration
 • Stylistassistent på Elle-Galan när Robert Rydberg visade Lesbian Wedding
 • Stylistassistent vid årets Rookie. Backstagejobb på Stylein och H&M design awards på Fashion week i januari – med en fortsättning i augusti
 • Stylistassistent i Almedalen i samarbete med Svenska Moderådet och Industrin tar matchen.
 • Många dekorjobb och bygge av mässa
 • Administrerat Facebook och Instagram för handelsplatser, undervisat i styling för sociala medier och stylat för social medier.
 • Ansvarat för workshops inom Visual Merch och Sociala Medier
 • Börjat ett jobb som anställd, avslutat samma anställning för att vara sann mot mig själv och på så sätt fått förtroendet att jobba med en nytt varumärke inom mitt eget företag
 • I november började jag blogga här på Finest och bloggandet upptar mer och mer av min tid och mitt engagemang.

…och nu på rak arm har jag svårt att komma ihåg vad mer som har hänt. Förutom två fantastiska skidresor en magisk sommar ute i skärgården med vår båt och älskade sis, handbollshelg efter handbollshelg där jag fått umgås med mina barn och dela deras intressen och alla koppar kaffe med mina favorittjejer. En och annan Cavalunch har också passerat. Nu kommer 2015 och jag har lärt mig massor. Jag kommer börja året med att ta tre dagar för mig själv för att sedan dyka rakt in i Fashion Talents där jag skall assistera Niklas Berglind även i år. Det är den fösta veckan på året men 2015 Hur ska vi se ut?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.