FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

IF you can you see me – Från A till Ö

Örjan Andersson, den tighta Cheep Monday-jeansens upphovsman som förändrade hela Sverigens denimsiluett i början av 2000-talet, han är också mannen bakom Från A till Ö som i år har antagit utmaningen till ett reflexsamarbete med försäkringsbolaget IF.

IF YOU CAN SEE ME

 

Visst kommer ni ihåg Watch your BACK från förra året? Jag kan inte annat än älska iden med att integrera reflex i modebilden. Bomberjackan och tightsen är de plagg som enligt mig höjer modegraden. Senast idag när jag körde hem från stationen mötte jag två grupper med barn. Två barn utan reflexer och tre barn och en förälder med. Innan man har körkort tror jag att det är svårt att inse vilken skillnad det gör. En reflex är kanske den billigaste livförsäkringen vi kan skaffa. 

IF x Örjan Andersson-kläderna kan ni kan hitta från och med den 6 november hos Från Ö till A online och i butiken i Stockholm eller på Åhléns City i Göteborg och Stockholm.

if från a till ö reflex

IF x Örjan Andersson-kläderna kan en kan hitta från och med den 6 november hos Från Ö till A online och i butiken i Stockholm eller på Åhléns City i Göteborg och Stockholm.

från a till ö reflex jacka if you can see me

if you can see me

a till ö reflex örjan andersson

från a till ö if reflex if you can see me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.