VISUALISTERNA

Indiska – We Fight For Change

På agendan: Indiska SS15 – Plats: Bergrummet på Skeppsholmen

Av alla jag jobbar med är nog Indiska en av dem med det absolut största hjärtat. Det finns så mycket engagemang och kunskap, envishet, hopp och tro inom det familjeföretag som Indiska är. Allt detta genomsyrade visningen igår, alla var där för att titta på Indiska SS15.

IMG_2998

Indiskas VD Sofie öppnade genom att via film ta oss med på en resa och visa upp familjens Indien, ta del av deras relationer med landet och leverantörer. Därefter startade musiken.

IMG_3005

Och Indiska ”goes Chanel”, visst har ni sätt bilderna när Karl Lagerfeld och Cara Delavinge mfl fortsätter visningen för Chanel ute på gatorna i Paris demonstrerandes? Hos Indiska är budskapen tydligt, modellerna demonstrerar ”We fight for change” och i trending 70-talsanda dessutom. Läs mer om We fight for Change här.

IMG_3036 IMG_3099 IMG_3022 IMG_3011 IMG_3028 IMG_3050

Vackrast som alltid – Ingmari Lamy!

IMG_3077 IMG_3080 IMG_3121

 

Indiska är färg, mönster och prins i en härlig mix- Som de ska vara!

Hittade också de nya bilderna på väggen. Lookbookbilderna som jag var iväg och stylade för några veckor sedan prydde väggarna i entrén. Det var som alltid lika spännande när man möter bilder för första gången utanför sitt eget huvud. Vi tog sammanlags 9 bilder så det kommer flera…

 

 

IMG_2948

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.