ITS MY BIRTHDAY!

It’s my birthday och jag konstaterar att jag har underbart fantastiska vänner omkring mig! Både familj som förstår att det är Fashionweek och vänner som hänger med mig på Fashion Week. Systrar som ringer och närmaste som ringer och sjunger. Familj som sjunger och kryper ner och kramas på morgonen och min bästa Karin som kommer in och bjuder på lunch på Wiener konditoriet och ger den mest omtänksamma present (och som bara stöttar när jag skrämd av senap börjar gråta, ja ni som verkligen känner mig förstår!). Jag har gått på modevisningar och mingel hela dagen och vinat med darling Calvin, Linus och Amelie, blivit bjuden på öl och pizza på Brillo av götets härligaste och blir hämtad vid tåget av min bästa man. 

& jag blir alldeles rörd när jag läser alla härliga hälsningar på Facebook! Alldeles rörd. Det är människor jag älskar, människor jag respekterar högt, har jobbat med, jobbar för, sjungit med,  stylat upp och ner, pluggat med, pussat på, blivit pussad av, delat boende med, skrattat med, skrattat åt, blivit tröstad av, rest med, hurrat tillsammans med och allt det där som livet är. Allt det där, alla Ni betyder något för mig! 

& Karin är glad för att jag är jag och firar med kollage och Christine ger mig en väg ut i åldersjungeln…

TACK! 

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

NEW IN I SISTA MINUTEN

För första året i kvinnaminne så var jag ute i rätt tid...
Read More

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *