JAG IDAG 180531

Skillnaden mellan en stylist som jobbar och en fashionista måste vara vad hon bär för skor!

Idag har jag sprungit kors och tvärs för att fixa kläder till fre- och lördagens plåtning. Att plocka för ett stylinguppdrag i studio är lite som att träna inför ett mästerskap skulle jag säga. Du kan förbereda dig hur mycket som helst men när det väl gäller då kan du inte ändra någonting. Då jobbar du med det du har och du får ingen andra chans.

Idag jobbade jag i omlottklänning från &other stories, sneakers från Adidas och med allt jag behöver i min nya lilla BUKVY.

Written By
More from Tove Castor

& OTHER STORIES + RODARTE

   & Other Stories och Rodarte kan vara årets intressantaste samarbete. Kanske...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *