JULEN I BILDER

Det är en viss tomhet och ett visst vakuum som uppstår när julafton har passerat. Ett vakuum som börjar släppa nu när nyår börjar pocka på uppmärksamhet och att man ska vakna till. Jag hoppas att Ni har haft en precis sådan jul som ni önskade och hade planerat för, själv har jag haft det precis så. Ganska lugnt med nära och kära, närmat och kärast till och med.

Här kommer vår jul i några få bilder; för på julafton var vi mest i nuet och kameran glömdes bort. Och så kan det ju få vara på en dag som julafton.

 

 

Varje år köper vi en, ja EN, varsitt ornament till granen. Det betyder att första året hade vi bara 2. Nu börjar de bli riktigt många och i år valde jag den här öppningsbara kulan i klarglas. Jag har en förkärlek till öppningsbara kulor sen jag var liten för det var det absolut bästa stället att gömma godis på. Inte gömma för andra mer smyga undan åt mig själv…

 

Våran Polly och Syrrans Vilda var i centrum större delen av helgen. 

 

En av killarnas julklappar tilltalar pappa likamycket…3Dprintern. Första försöket blev en tärning…

Min julklapp?

Jag fick inte bara biljetter till en utan till två av mina favoriter. Lisa Ekdahl, en favorit sedan länge länge och vars skivor jag lyssnat på genom  gymnasietiden, fram och tillbaka till jobbet, när sedan spotify kom och inte har jag tröttat en sekund. Robbie Williams är den första konsert jag och Karl var på tillsammans.  Så 2017 blir ett år av upplevelser.

Julklapp från Secret Santa…De här är barndom för mig och jag har så länge velat köpa dem!

 

 

…och så en liten julklapp till mig själv…

Jag på Julafton – Sammet och plisserat – sååå 2016

Written By
More from Tove Castor

Nyheter från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg har inte bara hudvård utan även Make Up. En komplett...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *