VISUALISTERNA

Julklappstips till honom (och dig själv)!

Bild4

I julas köpte jag en Daniel Wellington klocka till min man. jag älskar den, han älskar den, vi älskar den båda två och jag passar också på att låna den ibland. Jag valde då en med guldtavla med brunt läderarmband, som den till vänster och sedan köpte jag ett löst natoarmband i Frankrikes färger till så att han skulle ha möjlighet att byta. Det har inte hänt än men en vacker dag kanske.

Bild5

Om jag skulle köpa en klocka i år skulle jag fortfarande ha välja en Daniel Wellington. Designern bakom DW kommer btw från Uppsala och jag gissar att ni sett hur klockorna har spridit sig världen över. Man verkar älska klockan i alla världens hörn, kille som tjej. Men om jag skulle köpa den i år skulle jag köpa modellen GRACE LONDON, så snygg och en investering om ni frågar mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.