BEAUTY - TOVE CASTOR

Kapitel 3

Igår var jag för tredje gången uppe på Eraze för en laserbehandling. Som ni vet håller jag på att ta bort en tatuering och det är verkligen en resa. Varje behandling går fort men eftersom man behöver låta huden återhämta sig emellan behandlingarna blir det en utdragen process. Nervositeten jag kände inför första tillfället har helt lagt sig vilket känns jätteskönt och den här gången gjorde det inte alls lika ont. Som jag förstår beror det på att det blir mindre och mindre bläck kvar. Varje behandling kan de gå på lite tuffare men eftersom det blir mindre och mindre bläck ökar inte smärtan. Smärta och smärta, det är ju bara president där lasern träffar sim det snärtar till och sedan känns det inte alls. Efteråt är det bara plasthinnan, som sätts på för att behålla området fuktigt, som stretar lite. Jag måste också passa på att säga att förra gången, behandling två, återställde sig huden mycket snabbare än första behandlingen och jag ser inga tecken på att huden tagit någon som helst skada. Den enda avvikelse jag ser är resterna av den dör tatueringen som jag nu vill ta bort. 
     

 Jag har ju skyddat området som behandlas mot solen med spf50 och ett plåster under sommaren för att vara på den säkra sidan. Jag tycker inte att det är värt att riskera något och jan jag förhindra pigmentsflrändringar gör jag gärna vad jag kan. 

  
Som sagt. Det här är verkligen en resa och jag ser så fram emot resultatet och för att dela med mig av det var de idag på plats och filmade igen. Just nu har jag omslag på och sedan ska jag hålls huden återfuktad någon vecka så resultatet från idag får jag själv inte se förrän om några dagar men den här gången håller jag tummarna för att det tagit riktigt bra. Jag borde vara halvvägs nu. 
 

  
Har ni en tatuering ni vill ta bort kan jag varmt rekommendera Eraze och Picosure lasern och så fort huden återhämtat sig och plastomlägget tas bort ska jag komma ihåg att lägga upp bilder på hur det set ut nu, efter tre behandlingar. 
På Eraze arbetar också med IPL, avlägsna pigmenstförändringar och hudföryngringar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.