MIN STIL - TOVE CASTOR

KLÄNNING TILL NYÅR

A wrap var mitt val av klänning till nyår. Som jag letade efter denna. I varje vrå i varje webbshop. När jag vet vad jag söker blir jag manisk och besatt tills jag hittar det och oftast ger det resultat.

Tanken då var kanske inte just nyår men när nyår kom var det just denna &OtherStories-klänning jag ville bära. Bar den med svarta örhängen från Glitter, Gabrielle Chanel och mina vanliga halsband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35