FASHION - TOVE CASTOR

KÖP EN REGNKAPPA VETTJA 

Vilket regnväder! 

Jag cocoonar inne för jag är inte alls en ute i oväder tjej men samtidigt passar jag på att se det halvfulla glaset i att min trädgård och då menar jag mest pionerna och syrenerna…och schersminerna såklart, får ordentligt med vatten för att frodas.

Själv har jag suttit inne och jobbat hela dan, och bara förflyttat mig mellan kaffemaskinen och soffan. Jag tackar internet, skype och allt det digitala för att jag slapp gå utanför dörren. Men mellan lämningar, mail, texter, bilder och snack har jag tänkt inte bara en, två eller tre tankar på att jag kanske skulle ta och köpa sig en regnrock.

Här kommer lite shoppinginspiration från kedjorna. Här ovan såg du två av de som finns i butik just nu hos Zara och här kommer två till. Zara vågar alltid lite mer.

 

.

Lindex har en längre, mer feminin läs ljuv, modell i dämpad rosa. den finns också i ljusblått och vitt.

.

.

H&M fokuserar också på pasteller fast betydligt mer babyrosa/babyblå. 

.

.

Min personliga favorit (OM jag skulle välja en som inte är svart och lång) är absolut den i guldmetallic från Zara. Regnar det imorgon vette sjutton om jag inte tittar förbi för at prova den. Den transparenta med svarta kantband är inte heller dum och stylingen på den mörkblå är topp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.