FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Leopard is a neutral 

As far as I’m concerned Leopard is a neutral. /Jenna Lyons 

 

Den här lilla leopardaccenten har vi verkligen tagit till oss och jag tycker att hon hade en poäng, Jenna Lyons, när hon började prata om leopard som en neutral. Jag tycker det finns två mönster, leopard och randigt, som definitivt kvalar in som mer neutraler än mönster. Leopard är faktiskt ett print som lever kvar och till våren och jag kommer definitivt att använda min clutch hela 2016 för just en sådan här morgon, 21 december, sitter jag och söker inspiration på leopardaccenter. Här är mina streetstylefavoriter från Pinterest.

leopard clutch

leopard

leopard

leopard clutch

leopard neutral

 

Alla bilder kommer från Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *