Man hajar till..

När man möter bilder man har stylat på stan eller ser sina jobb i tidningar och i annonser är det fortfarande en märklig känsla. Mna hajar liksom till och blir glad. Bilderna är ju mina bebisar. Här är en bild som jag stylat för Rådhuset i Uppsala följt av lite bts från dagen då vi plåtade.

Den här bilden hittade jag på Rådhusets Facebooksida och för ett par veckor sedan var jag där på ett Lee 125års event och då möttes jag av bilden i entren och i hallen.

Alla förberedleser, hår, make och ombyten gjorde vi högst upp i Rådhuset som är en byggnad från 1600-talet. Jag måste förtydliga att så här ståndsaktiga lokaler inte hör till vardagen. Tiden för bilden är någon gång på 70-talet.

Dagens manliga modell…

Och dagen team! Vi plåtade under flera timmar mitt i stan och mest uppmärksamhet väckte den 45 år gamla polisbilen. Vi andra bleknade vid sidan om den pärlan.

Written By
More from Tove Castor

MOLTON BROWN ORANGE AND BERGAMOT

Lunch med Molton Brown som lanserar Orange & Bergamot Den här dagen...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *