LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Man kan aldrig ha för sköna skor – afKlingberg

Man kan aldrig ha för många skor. Jo det kan man men man kan aldrig ha för bekväma skor. Jag har allt för många ursnygga men obekväma skor som är förpassade till bokhyllorna. Där står de dammiga och ser snygga ut. Inget vidare PPA på dem (pris per användning).

High tec komfort och omsorgsfulla detaljer väcker min uppmärksamhet hos afKlingberg. Ett varumärke utöver det vanliga.

 

IMG_1117

 

Jag brukar uppmuntra er till att tänka garderob i allt när det kommer till shopping och det här är inte första gången som jag nämner begreppet skogarderob. 

Häromdagen var jag iväg och träffade en av grundarna till varumärket afKlingberg. afKlingberg är ett företag som redan skapat en skogarderob åt dig. De har allt från stöveln visa stövletten, klackarna och flatsen ända fram till ballerinan. Alla med samma high tec sula som lovar komfort. Helt klart klackar för vardagen utan att på något sätt vara vardagliga. Tvärt om!

En av mina favoriter är stövel som kan variteras i höjd och som i sig själv representera två av de hetaste trenderna, overknee och den där skaftet viks ner hela vägen ner över halva klacken. Eller så viker man skaftet precis under knät eller som jag gjort på bilden, det finns fler än två variationer.

afKlingberg representeras av exklusiva materialval, omsorgsfulla detaljer och komfort, det magiska ordet. Alla modellerna har en innovativ high tec sula och alla dessa egenskaper tillsammans talar mycket för att om man en gång köpt ett par afKlingberg kanske man investerar i hela garderoben. 
 

Bild1
IMG_1120

 
Min andra favorit är Signe. Den här modellen på klack, den lite klumpigare, raka är den klack jag tycker ni skall satsa på om ni står beredda att investera i ett par nya klackar. Förutom sulan finns det tre detaljer på Signe som var och en och alla tillsammans ger komfort och lovar att det här är en sko som man både kan stå och gå i länge. Vilket är drömmen för en minglande stylist. 

Först ut  är den stadiga klacken, näst därefter platån som gör att vinkeln på foten faktiskt inte blir lika hög och sist ut att det är en peeptoe-modell som gör att tårna inte glider fram och utsätts för tryck. Med det sagt kom jag genast på en fjärde. Vristremmen som gör att skon sitter på plats. Just den här modellen finns i tre färger, svart, nude och aubergine och jag kan helt ärligt inte säga vilken av färgerna jag skulle välja, de är klockrena alla tre.
   
   

I samarbete med afKlingberg.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.