MÅNDAGSPEPP – CONTENT CREATOR

makiash visualisterna opi

 

Var dag har sin tjusning och hur vi än vrider och vänder på det så är det en nystart varje måndag. En ny chans att uppleva nya saker på jobbet och en ny chans att ta tag i det där man måste för att komma framåt och varje vecka innehåller ju lite av en mix av just de två. Spännande saker och måsten.

What To Do:

  • Foto och film – Content i kubik ska skapas! (..och levereras..)
  • Styling hos kund
  • Två möten med kund där vi ska se över nya möjligheter att samarbeta
  • Återkoppling inför kommande kampanj som visualisterna kommer att styla
  • Frukostmöte med ett lifestylemagasin
  • Pressevents med bla vårnyheter, nytt designsamarbete och nytt showroom
  • Handboll, handboll, handboll – mitt i veckan match, helgmatcher och föräldraaktiviteter

On My Mind: ett par leopardballerinas som jag såg när jag var uppe och lunchade på SpaltPR i fredags och hur jag skall förvalta den input jag fick vid samma lunch. Jag tror bestämt att jag är ett steg närmare nästa steg.

NU ska jag kicka igång den här veckan, dricka upp mitt Te, gå på kaffe, redigera en film, fixa min make och börja ta lite fler bilder!

Written By
More from Tove Castor

EDITORIAL

Fortsätter att sortera bilder och har kommit till mappen med de här....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *