FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Marc By Marc Jacobs – Tänk vad som krävs

Old news men hur påverkar det oss? Ryktet når oss, och vi får det ganska snart bekräftat, att Marc by Marc Jacobs försvinner från marknaden. Marc Jacobs, som gett oss både Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs och varit det kreativa geniet bakom Louis Vuitton från 1997 till 2014, slår ihop sina två linjer till ett och Marc by Marc går i graven. Min första tanke, slår det mig, är ”vad hade jag velat ha”. Det är en släng av samlare jag blir när det kommer till kläder, ja prylar, accessoarer mm mm. Och förutom min klocka så finns ett par Marc by Marc som jag gärna vill ha i den samlingen. Tänk vad som krävs för att jag ska få ärendet uträttat.

Ett halsband som stått med på min lista länge är Wishbone – jag gjorde slag i saken och budade hem ett på Tradera för ett par veckor sedan. Jag blir nästan stolt över mig själv att jag handlar. För det är faktiskt inte tanken som räknas, handling säger mer än tusen tankar.

marc jacobs pendant

En annan klocka jag gärna skulle vilja ha är den här svarta. Klassisk, snygg och snart en raritet.

1383000

 

Jag vet faktiskt inte om det här kommer att generera något samlarvärde men finns det ett egenvärde finns inte någon tid att tveka. Ser med spänning fram emot hur Marc Jacobs kommer forma sitt varumärke framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.