maria nilsdotter ear cuff moon earing
MIN STIL - TOVE CASTOR

MARIA NILSDOTTER UNDER GRANEN

Herregud det har redan gått två veckor och jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag fick i julklapp. Gissa om jag blev galet lycklig över att det var inte bara en utan två påsar från Maria Nilsdotter!

 

maria nilsdotter ear cuff moon earring

maria nilsdotter ear cuff moon earring

 

I en varsin ask låg Moon Earring och och Moon Ear Cuff som båda stod högt upp på önskelistan, högst upp. Moon Ear Cuff med vita diamaner är one of a kind, eller two of a kind för att vara korrekt eftersom de sagt att de bara kommer tillverka två för att sedan gå över till turkoser. Vilket känns extra roligt. jag har burit earcuff sedan högstadiet så det känns också lite extra roligt att addera en måne på och nu blir jag mer och mer sugen på fler ringar, halsband och armband. Högstadiet watch out – vi är på väg tillbaka – åtminstone till den stil jag hade i mig redan då.

 

maria nilsdotter ear cuff moon earring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.