LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MÅSTEN TILL BÅTEN, INREDNINGSDETALJER SOM LOCKAR OCH EN ACCESSOARGLIMT

Pressdag igår, egentligen en en hel pressvecka men det blev bara en dag för mig för jag ligger jag hemma, lite krasslig inte så kry. Men ingenting ont som inte har ngt gott med sig. Jag behöver verkligen vila och så hinner jag istället gå igenom intrycken från igår och kategorisera dem i inspirations-, måste köpa- och trendbanken.

Kanske är jag något på spåren eller så var det en föraning om att jag inte var helt pigg, för jag valde att prioritera igår. Jag gick inte till alla utan valde med omsorg och såg till att vara på plats hos dem som förberett sig med trendspaninger och kollektionsgenomgångar där grundaren själv var på plats. Som tex hos Lexington. Hos Lexington har jag ofta på båten glasögonen på mig. jag har en del inredningstextilier från dem på båten sedan tidigare och nu är jag på span efter nya kuddar. En och annan skjorta till K hittade jag också. Extra förtjust är jag i den med de ngt större stjärnor.

 

 

.

Hos Skobranchrådet tog jag del av trendföreläsningen med Sara Winter och passade på att titta lite närmre på några av de accessoarmärken som är med och tävlar om titels årets Presious och såklart på dem mängd skor de har hos sig. Nyheter inför hösten och som väntat är det metallic, sammet, och blommigt som sticker ut, den ser vi såklart taxklacken, ”flärpar” och en hel del sneakers. 

 

Anni Cernea

Design: Anni Cernea

Rockport

 

Några inredningsdetaljer som fick mig at tröja kameran var succulentplaneterna och de bakåtvända målardukarna. Ingen nytt,vi har sett det här i ett par år nu men inredningstrenderna har ett långsammare tempo än mode.

.

Mingelmaten serveras fortfarande gärna i burk.

 

Sammet sammet sammet gärder inom både mode, skor och inredning. Ceannis produkter är ju som någon form av multiprodukt, väskor till din outfit alt som inredningsdetalj. 

 

Avslutar med ett fantastiskt stilleben i rött och rosa. Hur fina är inte de här vaserna? Lika kär blir jag i den fina kaffekoppen från House of Hockney i 50-talsstil med palmdekor och guldkant.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.