MIN STIL - TOVE CASTOR

MELLAN SNEAKERS OCH STILETTOS

Jisses vad vi plåtade igår…

…och vad det tar på krafterna. det är en sak att plåta i studio och en helt annan att vara ute på location. Hur får man med sig alla outfits utan att de blir skrynkliga, har jag fått med mig alltihop, vart ska vi vara, vart ska vi byta om, vilken outfit/vilken miljö, vilken del av outfiten är viktigast. Sedan tillkommer, hur ska håret vara, vill du ha helkroppsbild  och is it a wrap? Att det där är stylisten jobb att hålla koll på efter att hon planerat och satt samman alla looks. Det är kretivit dränerande men när resultatet sedan finns att se fylls de där reserverna ganska snabbt upp igen och man vill mer.

Igår stod jag också en hel del framför kameran och det är ett jäkla mulitaskande att göra två saker samtidigt. En sak som jag däremot aldrig missar är att ha med mig bekväma skor!

 

Gårdagens outfit: Ärmlös topp med mindre peplum från Ganni, Boyfriendjeans från FilippaK, Halsband från BlueBillie, Väska från Bukvy, Klocka från Knut Gadd och två par skor. Stilettos från Sargossa och Stan Smith Bold från Adidas Originals.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.