MIN STIL – PYJAMAS OCH CHANEL

chanel two tone sling backs

 

Pyjamasen som vardagsplagg och faktisk som festplagg har varit aktuell faktiskt under ett par år. Fler än ett par. Jag köpte min fösta pyjamas runt 2013 i samband med att Marc Jacobs visade pyjamaslooks under Fashion Week. Jag tor faktiskt att det var i samband med att jag gjorde ett av mina allra första blogginlägg. 

Den här pyjamasen har jag plockat ihop, skjortan kommer från Asos och byxan från KappAhl. Självklart kan man bära pyjamas och Chanel, faktum är att klackar nästan är ett måste.

 

pyjamas shirt

Written By
More from Tove Castor

LEOPARDKAPPA CHANGES FRÅN HOPE

Kanske kommer höstens härligaste Leopardkappa ändå ifrån Hope, inte bara kanske utan...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *