MIN STIL - TOVE CASTOR

MIN STIL – PYJAMAS OCH CHANEL

chanel two tone sling backs

 

Pyjamasen som vardagsplagg och faktisk som festplagg har varit aktuell faktiskt under ett par år. Fler än ett par. Jag köpte min fösta pyjamas runt 2013 i samband med att Marc Jacobs visade pyjamaslooks under Fashion Week. Jag tor faktiskt att det var i samband med att jag gjorde ett av mina allra första blogginlägg. 

Den här pyjamasen har jag plockat ihop, skjortan kommer från Asos och byxan från KappAhl. Självklart kan man bära pyjamas och Chanel, faktum är att klackar nästan är ett måste.

 

pyjamas shirt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35