VISUALISTERNA

Morgonfrost och midjan bar

Under senaste veckorna har jag vaknat tidigare och tidigare och i morse redan 04.3x och just den här morgonen visade då termometern på minus. Jag hade frost på min bilruta och just idag valde jag att gå med magen lite bar. Jag gillar att när man är som bäst på bylsad av storkoftan passa på att visa lite hud. Några glimtar av midjan blev det.IMG_5461 IMG_5466 IMG_5467

En magisk morgondis och här hade kylan börjat släppa taget. Klänningen är min svarta ”Shirt dress Art” från Rodebjer. Stylad genom att knäppa upp knappraden, som sitter både fram, bak och i sidorna, och vrida var del ett varv för att sedan knäppas igen. Då visar man lite hud. Under dagen åkte storkoftan på, den vinröda från H&M (kommer visa den i kommande inlägg!) och då blir det som sagt en fin kontrast. Halsbandet är min favorit från Isabel Marant och Musse Pigg-klockan en kär ägodel från högstadiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.