VISUALISTERNA

Neat

  I dag plöjde jag Formex, tyvärr så har man alltid för lite tid. Missade några ställen som jag hade velat se men jag får skrolla Instagram och inspireras där!
Temat på vårens mässa var Neat.
Smarta material, var sak på sin plats, noga utvalt med lekfullhet och stil.
Jag började dagen med Materialbibliotekets föreläsning där de guidade oss i hur man tänker ”hårdrocksbralla”, befintliga material i nya former, både intressant och tänkvärt!

Här är några av mina favoriter från dagen.

                   Dagen avslutades med den traditionella trendföreläsningen av Lotta Ahlvar på mässans tema. Här pratades det mycket om återbruk och gediget hantverk. En bild som fastnade på min näthinna var från Anahi. En argentinsk restaurang i Paris där man lappat och lagat den gamla lokalen med fogmassa i guld! Jag dör vad snyggt det är och helt rätt i tiden!

  

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.