VISUALISTERNA

Never Back Down

I love it! 

Svt och K Special har gjort en dokumentär om Annsofie Back och jag har sett den två gånger nu och måste nog titta igen. Fram till 16/11 ligger den kvar på play. Jag är så oerhört fascinerad av Backs uttryck och konstnärskap, vilket det faktiskt är, ett konstnärskap. Dokumentären får faktiskt mig att förstå sidor hos mig själv också, sidor jag ofta känner är negativa men som jag kanske borde lära mig att förstå och acceptera och jobba för att vända dem till en styrka. Flera delar av dokumentären har jag ju faktiskt också upplevt på riktigt i och med att jag var där när de filmade. Jag har massor med bts bilder eftersom jag hoppat in och hjälpt till på flera visningar som Robert Rydberg stylar. Spanade men var inte med i bild vad jag kunnat se. Den här dokumentären väckte en väldig längtan. Att jobba med visningar är väldigt roligt och det kändes nästan som att vi träffades igår kväll Robert, Adam, Josefin och alla de andra som jobbar back stage i Robert Rydbergs team. Jag är så glad att jag varit med på så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.