New In – Tigers utförsäljning

De senaste veckorna har var och varannat varumärke kört sina stora utförsäljningar och jag har varit tvungen att prioritera bort dem en efter en. Men i veckan tog jag med mig K till Tiger of Sweden och precis i vanlig ordning shoppade han loss. Jag hittade två bälten. Just accessoarer, bälten etc är något som jag sällan köper med resultatet att just “pricken över i” tenderar att saknas. Jag hittade två bälten i mina färger. Ett smalt i nude och ett lite bredare i svart. Det svarta är avsätt för att sätta i midjan, alltså stället mitt på kroppen där man är som smalast, inte där byxorna slutar. Bälten är bra att accentuera midjan med och oavsett om du är väldigt smal eller lite generösare byggd så är det nice att markera det smalaste partiet.

IMG_7867 IMG_7863

 

Utöver bälten hittade jag en svart T-shirt, valde en XL för oversized look, och en klänning liknande den här fast med en dragkedja ner längs ena sidan vilket gör att man kan reglera höjden på en slits om man vill det eller ha en lång rak klänning om man vill det.

Written By
More from Tove Castor

INSPIRERAT AV JANE BIRKIN – HALSBANDET JAG OCKSÅ SKULLE BÄRA VARJE DAG

Jane Birkin inspirerar mig alltid, hon påminner mig så mycket om min...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *