BEAUTY - TOVE CASTOR

Nu har det hänt igen

Jag vill inte erkänna, varken för mig själv eller för er, hur många oranga läppstift jag har köpt. Det började egentligen redan på högstadiet men tog fart ordentligt för 2 (3?) år sedan. Samma med rött, men där hittade jag rätt tidigare. 

När det kommer till orange har jag lyckats komma hem med allt från för ljusa nyanser till nästan fluorescerande. Inte fult egentligen men inte ”everyday snygga” och det är det jag vill ha, ett vardagsorange läppstift som passar från frukost ända in på småtimmarna. Men nu tror jag att jag hittat det, MuS Slim Lipstick, bland pressproverna från Make Up Store. Lite skimmrigt, vilket jag inte själv skulle ha valt, men det stör mig inte. Jag gillar nyansen och det sitter som berget. Det sitter till jag själv tar bort det. Pressprover när de är som bäst, det här kan vara rätt orange.

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.