FASHION - TOVE CASTOR

Nyheter

I dagarna stor det klart att Visualisterna ingår nytt samarbete med Blogozine.se.

 

tove castor modechef moderedaktör karin uggla inredningsredaktör blogozine

 

 

Tidigare i höstas fick vi, Karin Uggla och Tove Castor erbjudandet att förstärka redaktionen på nätmagasinet blogozine.se som Inredningsredaktör och Modechef/Moderedaktör och vi har nu tagit steget.

 

”Vi ser fram emot att tillsammans med den befintliga redaktionen börja bygga upp Blogozine som den naturliga inspirationskanalen för kvinnor som oss själva. Vi kommer tillföra redaktionen all vår kreativitet och nyfikenhet på allt som har med styling, stil, trender, design och shopping  att göra inom både Inredning och Modesegmentet och ser med spänning fram emot hösten” 

 

Blogozine är både ett bloggnätverk men idag primärt ett nätmagasin med sex vertikaler. Förutom Mode och Inredning hittar ni Skönhet, Lifestyle, Musik och Wellness. Bloggnätverket startade 2013 med ett fokus på storstad och livsstil men lägger också stor vikt på socialt engagemang och goda värderingar. Under hösten 2015 lanseras magasinets egen Podcast Tell your Story där det sociala engagemanget är en tongivande röd tråd. Blogozine.se är den naturliga destinationen för den moderna kvinnan.

 

Följ vårt jobb som redaktörer på Blogozine.se!

Tove Castor Modechef och Karin Uggla Inredningsredaktör

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.