ON PROTECTION & VIEW FRÅN DAVINES

Oh my godess!

Nu har jag varit med om något av ett halleluja moment, du ska veta att mitt hår är långt ifrån bortskär med frisörbesök. Jag klipper mig ytterst sällan och har aldrig varesig färgat eller gått på någon annan form av behandling förutom en vanlig klippning. Tills nu.

Nu har jag provat Davines On Protection!

On Protection är en av de behandlingar som du enbart kan göra på salong. Det är en behandling som du kan skräddarsy utifrån ditt eget behov. Jag som har relativt bort hår fick en behandling där man kombinerade On Protection och en hårmask berikad med hyaluronsyra. On Protection boostar och reparerar genom att jobba på skadade bindningar och samtidigt stärka och den hyaloronsyraberikade  masken gör det hyaluronsyra gör bäst – binder fukt. Allt för att ge ett friskare och starkare hår med maximal fukt!

För att toppa detta så lade de också i en intensivtoning som inte bara dämpade de röda (icke önskvärda) tonerna i mitt hår utan också adderade extra lyster. En ny formula som går under namnet View.

Två behandlingar som enbart går att få på salong. 

Gissa om jag är nöjd!

Jag behöver nog knappast motivera varför jag är så nöjd, jag tänker att det räcker med att titta på före och efterbilderna. Jag fick ett helt nytt hår!

 

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

BTS 131104

Här kommer lite BTS bilder från plåtningen vi gjorde på Rådhuset i...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *