PÅ BEGÄRAN – LÄNGDEN PÅ MINA HALSKEDJOR

Layering necklaces 👌🏻

Varje gång jag lägger ut en bild på mina halsband får jag frågor på längderna på mina kedjor. Jag blir såklart jätteglad över att Ni tycker att det är så fint så idag gjorde jag slag i saken och mätte dem en och en. Personligen gillar jag att de inte är tripp trapp trull utan lite oregelbundna i avståndet till varandra.

I cm uppifrån och ner 42 – 47 – 50 – 55, och som ni ser ör kedja nr2 just nu tom och det är den i väntan på det rätta hänget men det envisas ju med att vara slutsålt både i Paris, Rom, Sthlm och på nätet men skam den som ger sig 😘

Written By
More from Tove Castor

DAGS ATT PLOCKA FRAM VÄSTEN

Spontant kände jag att det var dags att plocka fram västen som...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *