VISUALISTERNA

Press release

Boken fick namnet Martinas Modevärld och bokens färg blev gul. Ett tema som ramade in hela eventet när Martinas Modevärld presenterades för pressen.

Martina Bonnier själv var värdinna för kvällen och guidade oss igenom boken genom samtal med specialinbjudna gäster som tex Per Engsheden som även designat kvällens gula tyllblåsa. Per var i fint sällskap av Maria Nielsdotter och Malinda Damgaard mfl. 

Borden dignade av gula små treats och dekor. Laduree´s gula macaroons med lemoncurd var kvällens smaksensation även om det bjöds på flertalet gula smårätter. Men jag är svag för macaroons och kanske ännu svagare för citrus.

En av kvällens gäster var som sagt Malinda Damgaard som både deignat en hatt till en av bilderna i boken men också samtalade med Martina om tex sorgehattar som om jag inte minns fel appilerade till kapitlet om svart.

Per Engsheden är alltid glad som en sol och förutom att han designat Martinas klänning var på plats för att visa hur man kan drapera en klänning. Jag kan inte änns räkna hur många timmar vi gjorde liknande under utbildningen. kanske inte lika spektakulärt som Pers men hantverket har jag övat på. 

Men visst är Pers klänning fantastisk. Hela eventet var mycket trevligt. Vad jag tyckte om boken? Det lovar jag att återkomma om! Vad vi fick i våran goodiebag? Det lovar jag att återkomma om! Vem tjejen i Pers draperade klänning är? Det lovar jag att återkomma om!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.