VISUALISTERNA

R+Co – Nyhet!

 

Vilken show. Att titta på när en hårstylist trollar med hår är amazing. Jag är verkligen inte stark på området och kan inte ens få till mitt eget bångstyriga hår att kännas intressant. Men igår kväll ute på Fotografiska fick jag ta del av R+Co, ett nytt varumärke som kommer till Sverige inom kort och jag vet inte om det var för att jag gillade frisyrerna, hårstylisten Howard eller förpackningarna bäst men jag tror verkligen att det är produkterna som saknas, när det kommer till att få till mitt eget hår alltså. Jag fick med mig några av R+Co´s produkter hem och kommer givetvis att testa dem allihopa. Serien är framtagen av tre extremt erfarna hårstylister och är etablerat i USA sedan 8 månader. Först ut på den internationella marknaden är Sverige. Jag var inte medveten om att Sverige hade ett så gott rykte inom fristör och hårstylistbranschen som vi tydligen har. Kul!

jag ville så gäran fånga allt det magiska på bild men det är ju svårt, önskar jag hade filmat, men här följer några bilder från själva stylingmomenten.

För att citera Howard – ”Det viktigaste är att det är roligt  – det är inte på liv och död – det är bara hår!”

Jag älskade den härligt perfekta/imperfekta stylingen och eftersom jag vanligtvis inte har så mycket produkter i mitt hår så var jag tvungen att gå fram och känna på mpdellernas hår när det var klart. Jag kommer liksom mest ihåg den stela hårsprayen från 90-talet, samma årtionde som jag lärde mig att leva helt utan produkter, men det här var inte alls stelt eller klibbigt eller obehagligt på något sätt.

Howard var också väldigt vild med hårborsten och borstade ut alla lockar och jobbade igenom håret länge och väl och ändå höll det stadgan och blev bara härligare och härligare. Vi fick med oss en del av produkterna hem och som sagt, jag kommer att prova igenom dem och lovar att komma med ett omdöme och mer information om just de produkter jag gillar allra bäst. Toksnygga förpackningar och namn hade de allihopa, Death Vally och Aircraft tex.

Tack R+Co och Presskontakterna för all inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.