Så i Danmark – Magasintips

Jag har inte bara danskt blod i ådrorna utan också en förkärlek, eller är det kanske därför, till Dansk estetik. Jag har en oerhört romantiserad bild av den danska vardagen och dess design och köper regelbundet danska magasin för att få inspiration. Jag tänkte tipsa er om två av dem. Cover och Costume. Självklart hann jag med en del inspirationsbläddrande när jag var på Bornholm. Tänk att det var så sent som igår och idag känns ön 1000 mil bort. Danmark i mitt hjärta.

IMG_5923

[ezcol_1half]800x1045xhasse-nielsen-cover1.jpg.pagespeed.ic_.68lm1xuepf[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]thumbs_helena-christensen-costume-february-2013-01[/ezcol_1half_end]
Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

GALET MYCKET , GALET ROLIGT….

Galen ide. Just nu håller jag på med en styling som ligger...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *