VISUALISTERNA

Shoppingguide till vårens nyckelplagg!

Vad är det som gäller i vår? jag har sammanställt en shoppingguide av vårens nyckelplagg. Ett nyckelplagg är plagg som sätter stilen, räddar dig dagar när inspirationen tryter och som håller genom hela säsongen. (och många även nästa…)

Bild12

Malene Birger – Brun mocka – VilaFilippaK

Jackan som kan bäras knuten eller öppen över det mesta. Snyggt är det också att byta ut bältet mot ett annat, men knäpp inte som ett skärp, knyt!

Bild13

FilippaK Tiger of SwedenTiger of SwedenMalene Birger

Bärs som den är med visa sneakers, ballerinor eller klackar eller så adderar Ni en stor college över som gröna får vara lite boxig och då droppar Ni midjan ner till höften.

Bild14

ZaraFendiFilippaK

Bär som kjol, kjol över kofta eller för att addera något på höften bara för att. Snyggt med slitsen som glider isär.

Bild15

JBrandASOSGul&Blå

Utsvängda jeans förlänger benen, andas 70-tal och stylas bäst med en nätt topp, feminin skjorta lite uppknäppt eller varför inte bara ett ribbat vitt linne?

Bild16

Acne Studios – Jennie-Ellen – &Other Stories – Birkenstock

 

 

Vita Birken til svarta kostymen fungerar överallt, på möten, på stan få AW. Vita skor kan bäras till det mesta med eller utan strumpor i. Både ankelsockar och ngt längre fungerar finfint.

Bild17

Marimekko Scarves Isabel Lennse ÖrhängenBeck Söndergaard Scarves

 Maria Nilsdotter Örhängen

Tiger of Sweden ClutchMalene Birger ClutchGianni Clutch

Väskan behöver inte vara större än att du får plats med din telefon och ett läppstift. De är ju det ända du behöver här i livet, skämt å sido. En scarves lindas två varv runt halsen och knyts ganska prydligt med en liten knut och örhängena får gärna vara små och designade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.