SOMMARLUNCH
Idag är första dagen på resten av mitt liv. Jag vet att det egentligen gäller alla dagar men just den här dagen är lite speciell. Jag har nämligen avslutat livet som anställd och övergått till vardagar (helger/kvällar) som frilans. Mitt första projekt leder mot sitt slut och i och med att det var på min förra arbetsplats, hon min förra arbetsgivare har de första två veckorna känts lite som en övergång, vilket innebär att idag, idag var första dagen. Projektet på varuhuset PUB avslutar jag på torsdag i och med att Formexutställningen Formex@PUB och Nova priset delas ut under kvällens festligheter. Tills dess skall Novapristagarens utställning stå klar. Idag har jag varvat mellan att slutföra helgens styling/dekorjobb med plock inför morgondagen och där studion väntar.
Och disiplinen då, jodå arbetsdisiplinen är på topp men lunchen blev något sen. Men så god. Min nya craving Turkisk yoghurt med flingor, sirap och solvarma smultron. En kan ha det sämre.