LIFESTYLE - TOVE CASTOR

SÖNDAGAR…SÅ HÄR BORDE DE SE UT

 Så här borde söndagar se ut, man kan nästan säga att det här är ett perfekt Sunday survival kit. Man vill sitta vid frukostbordet och smutta på en kaffe, ladda batterierna och inspireras sv hur stylisterna stylat i ELLE och titta närmre på veckans pressprover…

…men jag har två handbollskillar. Så jag åt frukost ståendes i köket medan jag stekte ägg med vänsterhanden, hann ta några bilder på en superhärlig och lovande smokey eye produkt samtidigt som jag letade vita strumpor till dagens första match. Jag glömde mitt te på köksön och nu drömmer jag om kaffe på läktaren. Snart, snart får jag kaffe!

Chokladbit/Simplychocolate, Kaffekopp/House of Rym (mina favoriter!), Snyggaste laddsladden på marknaden/LeCord och Double Wear Foundation från Estée Lauder (spännande nyhet!) 

Passar på med en mindre kvällsuppdatering. Det var en stolt mamma som hann med tre koppar kaffe på läktaren, som äntligen kommit ihåg att plocka ekollon och avslutade med familjemys i soffan med scones och Te. Älskar söndagar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *