SÖNDAGSLISTAN – FRILANSLIVET V.9

SÖNDAGSLISTAN

Hur sjukt är det inte att jag måste gå in i mon kalender för att gå ordning på vad jag egentligen gjort i veckan?

Lite “sök hjälp” på den men därför betyder ju också det här inlägget så mycket, för det hjälper mig att sortera och faktiskt notera allt som blir gjort istället för att bara se allt som inte blivit gjort.

So, here it goes!

Bäst i veckan:

Bland det bästa har varit att jag hunnit träffa så många vänner och kollegor, att jag hunnit med att nätverka och haft förmånen att gå på flera pressträffar och lanseringar. Jag har nu så många nya produkter att testa. Allt från en ny serie för lockigt hår från Unite till peptider från Medic8, concealers från Glossier och en heeeel den fuktboosters från Lumene, Klairs, Skin Treat, Leegeeham och MonSun

Också AW på Berns med Felicia och Ellinore såklart där hela beautyligan var på plats.

Sämst i veckan:

Sämst i veckan…jag vet inte varför jag har den här frågan. Den är ju deprimerande Haha. Sämst måste väl ändå vara antalet fakturerbara dagar då. Men så var ju set också ett medvetet val efter som Karin (andra halvan av Visualisterna) hade sportlov så vi faktiskt inte schemalagt mer än en dag.

Veckans favoritplagg:

Helt klart vårens topp – Styleintoppen med lätt bara axlar. Den har gått på repeat 🖤

Veckans beautyprodukt:

Min favorit den här vecka, alltså det här är svårt den här frågan borde vara uppdelad i kategorier. Jag kör tre!

  • Facemist med C-vitamin från Lumene
  • Läppstift med transparent finish från YSL (kommer som eget inlägg i veckan)
  • Belif “The true cream aqua bomb”

Nästa vecka ser jag fram emot:

Att kavla upp ärmarna och styla om skyltfönstren i Uppsala och sedan fira Karins födelsedag.

Nästa vecka ser jag inte fram emot:

Just mu vet jag faktiskt inte vad det skulle vara…

Måndagens planer:

Måndagen börjar faktiskt ganska lugnt. Jag har som mål att kunna jobba hemma på måndagarna så jag redan från början av veckan kan beta av en del måsten. Och helt enligt plan ska jag imorgon stämma av ekonomin, blogga lite, svara på en hel del mail, planera resten av veckan och kanske kanske ta en tur till båtmässan…

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Balmain x HM – #HMXBALMAINATION

Mina favoriter från höstens mest hypade designsamarbete – HM x BALMAIN  Precis...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *