LIFESTYLE - TOVE CASTOR

SÖNDAGSLISTAN

SÖNDAGSLISTAN

Bäst i veckan:
Bäst i veckan var helt klart att jag fick en chans att jobba ikapp lite med allt administrativt. Med Visualisterna hann vi både sätta samman ett föreläsningsprogram och en årsplanering för kund. Vi hann få in några nya uppdrag och slutföra nästa Designspaning för Premium Magazine. Jag hann också med min beautysida till nästa nummer där jag kommer tt gotta ner min i produkter som ger effekten av ett ”instafilter”

Sämst i veckan:
Helt klart sämst är att man ibland också förlorar vissa uppdrag, vilket vi gjorde den här veckan.

Veckans favoritplagg:
Jag har bott i yogatights den här veckan LA-style och det är banen mig inte illa!

Veckans beautyprodukt:
Utan tvekan en av Sephoras nyheter för våren Lanage ögonmask. En nattmask för området kring ögat som har en applikator som är gudomlig!

Nästa vecka ser jag fram emot:
Jag ser både fram emot att Visualisterna kicka igång dekoråret hos en av våra kunder, men också att titta närmre på ett nytt uppdrag…och så har jag en pressresa inbokad fredag till lördag. En intensiv pressresa med packat schema när hudvårdsmärket Babor inleder sitt samarbete med Viking Line. Ser så mycket fram emot att åka med Jannike på detta!

Nästa vecka ser jag inte fram emot:
Vinterkylan

Måndagens planer:
Visualisterna a.k.a jag och Karin gasar igång veckan med plock till skyltfönster, iordningställande av krukor i galleria och ett besök på ett kontor som ska stylas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.