MIN STIL - TOVE CASTOR

STYLA VIDA BYXOR

 

Hur stylar man den vida byxan?

Helt plötsligt väcktes lusten för ett par vida byxor. Det här en modell som jag använt vid flera fotograferingar och för ett par månader sedan stod jag själv modell och då kändes de helt plötsligt som mina. Eller egentligen är det den höga midjan jag föll för.

Men det är inte helt enkelt att styla den vida byxan. Personligen tycker jag att det är snyggast med sneakers eller flats till. Jag kan också tänka mig att bära en platt slip in sandal till dessa men är tveksam till klackar. Blir det klackar är det med största sannolikhet en slingback med spetsig tå.. Upptill bär jag gärna figurnära toppar som den här bodyn med omlott eller en nättare T-shirt. Här får man vara beredd på att våga visa både midja och stuss!

OM, man vill våga sig på den korta 90-tals toppen kan detta vara byxan att styla den med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.