MIN STIL - TOVE CASTOR

Svarta favoriter – Dagens outfits

Medan andra vårstädar sina hem håller jag som bäst på att rensa i garderoben och medan många i takt med att värmen kommer börjat längta efter färg känner jag precis tvärt om. Det mesta med färg och mönster åker ut. jag känner mig mer sugen på svart än någonsin. Här är några av mina svarta favoriter som absolut får stanna.

Bild3

Outfit 1 – Bara favoriter – Rodebjer Art Dress, Linne Minimarket, Acne Jeans och skor från Norrback

Outfit 2 – Mössan är en klar favorit och ett DIY projekt, Kjol H&M, Hope Field Boots

Outfit 3 – Byxdress från Stylein

Bild2

Outfit 4 – Bara favoriter – Grand Sweater Hope, Overkneestövlar Rodebjer

Outfit 5 – Bara favoriter – Kappa Gina Tricot, T-shirt Diesel, Asos Jeans, Boots med fransar från Isabel Marant (samarbete med H&M)

Outfit 6 – Bara favoriter – Tröja Rodebjer, Was Trouser Hope, Hope Field Boots

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.