LIFESTYLE - TOVE CASTOR

TBT – FREDAGSMYS

I början av året bestämde jag mig för att fredagarna skulle få vara extra viktiga. Det är så härligt med fredagar!

Ibland får vi fixa själv hemma men ibland får jag lite hjälp, så var det i fredags när eftermiddagen avslutades med Presskontakternas Beauty Bar och kvällen inleddes med en AW på PrettoPR. I morgon kommer jag behöva jobba sent så jag ser fram emot en lugn fredagkväll, kanske med lite charkisar i soffan? 

Idag däremot blir det en hel inspirationsinslag. Först ut är frukost på Fabrique i Gamla Stan med @thequeencami, ett möte som faktiskt bokades in i fredagskväll. 

  
   

Bilder från Presskontakterna 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35