thomas sabo Together
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

THOMAS SABO – TOGETHER IN STOCKHOLM

Vilken härlig inramning – Thomas Sabo bjöd in idag för att berätta om Together och bjöd på små underbara citronrutor och Mocktails. Det var inte min första alkoholfria drink men min fösta Mocktail och just nu älskar jag alkoholfria drinkar ännu mer för Mocktail, vem vill inte dricka Mocktails?

 

mocktail alkoholfritt

 

Thomas Sabo lanserar Together under #togetherinstockholm. Together för att vi är och vill vara tillsammans. Det finns något för alla, de smala tunna armbanden, grafiska former, extra allt och minimalism med symboler som elefanten, evighetstecknet och Fatimas hand. En mix av diamanter, roseguld, silver och såklart guld, det finns stort och smått, något för alla. När jag tittar igenom bilderna är det just de här örhängena som är min absoluta favorit. 

 

 thomas sabo Together

 

En annan favorit är de svarta pärlorna.

 thomas sabo Together  thomas sabo Together

 

Together – Tillsammans. Inspirerande är också bildspråket och exponeringen. Vintagekameror och em mix av snapshots som mer för tankarna till härlig vänskap än ett perfekt Instagramflöde.  Så här såg bilderna ut när vi framkallade våra 24-bildsrullar. Nu himlar några med ögonen och tänker – Oj Är du så gammal och andra försöker se ut som de har koll men har aldrig sett en kamerarulle.. haha.

 thomas sabo Together

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.