UNDER ALL YTA

Det är egentligen under all yta som hemligheten sitter!

I samarbete med Hunkemöller

Det är ju faktiskt inte någon hemlighet att vi alla bär underkläder. Däremot så är det i alla all så för mig, att jag tenderar att lägga betydligt mer tanke och pengar på det yttre än det undre. Är det lika för er?

När jag fick möjligheten att samarbeta med Hunkemöller tänkte jag just att det är klart att jag måste prata lite om det som jag bär under alla outfits. Om jag nu ska säga vad jag tror, så tänker ni såhär: Men Hunkemöller, är inte de lite väl sexiga?
Så uppfattar jag/vi i alla fall deras bildkommunikation och annonsmaterial, men vad de har som faktiskt inte är det första som vi ser är ett riktigt brett storlekssortiment och grym personal och det har jag erfarenhet av sedan tidigare. Utöver det så har de också ett riktigt bra utbud och ett brett sortiment gällande modeller av bh:s och allt som oftast så finns de i flera färger. Det finns något för alla, och då menar jag inte bara större storlekar även de med tiny tiny tits kan hitta flera riktigt fina set!

Som om jag behövde färg?

Som om jag behövde färg? Nä, det kommer kanske inte som en nyhet att 95% av mina underkläder är svarta…och sedan 5% nude. Förvånad? Nä jag tänkte väl det!

 

under all yta tove castor

Allra mest gillar jag släta bh:ar och seamless-trosor eller får de gärna vara i svart spets. Seamless för att de då inte syns under byxor, det finns inget som kan störa mig mer än synliga kanter och som stylist har jag alltid med mig ett utbud av underkläder i fall modellen dyker upp i något som inte alls funkar. (givetvis nya som de sedan får behålla!)

Det här svarta setet jag klickade hem från Hunkemöller är en kombination. Först en slät bh med lite push och sedan en slät trosa men som har en seamless spets i bak. Ett superfint sätt som gör vad de ska  där under för att kläderna ska sitta så snyggt som möjligt utan att de själva synas. Precis som jag vill ha det.

Är jag däremot ute efter att bh´n ska synas väljer jag såklart en bh i svart spets.

 

hunkemöller

samarbete med hunkemöller

Jag passar också på att tipsa om att Hunkemöller har en hel del fina sov och loungeplagg. Jag hittade den här rosa storskjortan som passar lika bra att sova i som att strosa ut på altanen och äta frukost i. Älskar att gå runt i skjortan hela dan och i sommar på båten kommer denna med all säkerhet att få rycka in som skjortklänning!

Självklart så lotsar jag er hela vägen så HÄR är länken till alla fina underklädesset och HÄR hittar ni nattlinnen och nattskjortor. Är ni ute efter pyamaser eller loungewear så hittar ni de kategorierna i menyn till vänster.

Jag kan garantera att ni kommer bli imponerade över bredden av storlekar, det är verkligen hur grymt som helst!

Tidigare har jag varit med Hunkemöller i Berlin och mer om den resan och tidigare shopping hittar ni HÄR!

Written By
More from Tove Castor

FAVORITEN

Hur många svarta kappor kan man ha? Svar: Aldrig för många.Jag hittade...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *