LIFESTYLE - TOVE CASTOR

VARDAGSLYX  OCH NYHETER

Dagen idag började med lyxig pressfrukost hos Mildh PR. Det är lyxigt att få komma och äta frukost, titta på produktnyheter och träffa branschkollegor. Att frilansa kan till och från vara ganska ensamt så de här pressträffarna är inte bara grymma för att hålla oss ajour med branschen och nyheter utan fungerar också lite som en förmiddagsfika eller fredagsfrukost på ett företag.
     
Ringar med cirkeln. Det här är en form ni kommer se mycket av i vår och sommar. Stora tomma cirklar på allt från armband och bälten till detaljer på väskor och plånböcker.

 
Stjärntecken är på ingång!jag blir sugen på ett Jungfru-hänge!

   

Platta skor! 

    
Klassiska klackar. Just de här kommer från AfKlingberg som kombinerar modegrad med komfort som sin affärsidé.

  
Sist men viktigt – Rosa! En av vårens stora trender!!

  
Där var några av mina favoriter (inkl. retrobågar från Tom Ford) men mina två absoluta favoriter kommer jag att återkomma till. Det är ett nytt svenskt smyckesmärke och en ny skönhetsprodukt som jag blev extra nyfiken på. 

Direkt efter frukost satte jag mig på tåget mot Stockholmsmässan och Formex. Formex öppnar först i morgon och då kommer vi att spendera hela dan med att nätverka, gå på pressvisningar och föredrag och se vilka trender som gömmer sig in between. Koka ihop alla intryck och dra slutsatser vart vi är på väg. Idag var vi på plats för att förbereda. Vi har nämligen fått äran att göra set design åt Bukvy som i år blivit uttagna att ställa ut på Young Designers. 

  
Nu hinner jag precis hem och vända för i morgon bitti är det pressfrukost igen, på Formex såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.