LIFESTYLE - TOVE CASTOR

VARDAGSMETRONOM

handarbetets vänner

 

Metronom – Ni vet en sådan där maskin som hjälper gitarristen att hålla takten precis en sådan skulle jag vilja ha för vardagen. En maskin som hjälper mig att ta det lugnare ena dagen när jag stressar på i ett alldeles för högt tempo och som samtidigt tickar på när jag slackar. Det vore väl något!

”Morgonens första möte” skedde för en vecka sedan precis och det ägde rum hos Lotta och Caroline ute på Djurgården hos Handarbetets Vänner. Vi är i full gång med att planera Optikmässan, där jag gör en trendvisning, och sedan dess håller jag på med att boka modeller och undersöka alla möjligheter att hitta de plagg jag söker. Det roligaste med en trendvisning är att allt inte behöver vara nytt, det är uttrycket som räknas och att pricka och förstärka en kommande trend. Trenden är ju själv allt som oftast inte här ännu!

Uttöver det håller jag som bäst på att knyta ihop ”content-säcken”. Många bilder och filmer ska levereras under sommaren så jag kommer leverera både från en skärgårdsö och från LA (spoiler – vi är på väg över Atlanten. Först Östersjön sedan Amerikat!).

Just nu har jag avslutat dagens första arbetspass och är på väg att åka till stan med mina killar. Det är viktigast av allt, minigolf och glass i Sigtuna igår, lite shopping och lunch i Sthlm idag. Sedan väntar TBE-sprutor, frisörbesök och packning.

Vi tar 1,5 steg per ”metronom-tick” just nu men Åhhh vad vi längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.