LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Vi träffar så många kvinnliga entreprenörer!

 Visualisterna Castor & Uggla  

 

Som egen företagare, stylist, bloggare och med alla de olika projekt vi gör måste vi nog ändå kunna kalla oss kvinnliga entreprenörer vi med, Uggla och jag. Så får det bli.

Med det sagt så är det så att varje vecka träffar vi också så många andra kvinnor som satsar på det de tror på, lever som de lär och som driver och utvecklar både produkter och företag. Jag älskar det! Idag började Visualisterna med ett möte med ett grymt snyggt varumärke. Vi kan inte bärga oss innan vi kan få visa upp deras produkt. Vi som älskar när Design och Funktion går hand i hand och det dessutom är Skitsnyggt (rent ut sagt!)

Varför vi nästan bara träffar kvinnor det kan jag inte svara på men jag älskar det också. Jag tror att det beror på att just nu finns en arbetsmarknad som möjliggör för kvinnor att satsa på sina intressen. Att följa sina drömmar och att göra det vi är bra på, på våra villkor, för det är vi som sätter villkoren i den här branschen. Jag som alltid har gått bättre ihop med killar och kanske inte haft så många riktiga tjejkompisar. Ni är några få men Ni vet vilka ni är! Alla mina bästa killkompisar genom åren, Ni vet också vilka ni är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.