FASHION - TOVE CASTOR

Vintage Stories i påskägget

Mitt i påskfixet kom ett brev på posten till mig. Tänk vad härligt det är när man blir så där spontant glad. Äkta glad. Hoppas jag aldrig kommer växa ifrån den spänningen jag känner när jag öppnar ett paket och inte har en aning. Det visade sig vara en överraskning från KappAhl. Hemma har jag traditionsenligt gjort påsk med gula Kiwilyktor från Iittala, påskris med fjädrar och Silverägget från Indiska, i vilket godis-äggen ”aldrig tar slut”. Det ska vara så på påsken, ägget ska alltid vara fullt.

IMG_5446

Spegeln föresten, den hittade jag härom veckan på en loppis i Täby för 70 kr. Jag tänkte måla om den men nu vet jag inte om jag skal det. Gillar nästan att den är ganska sliten och färgen, som jag då inte gillade, is growing on me. Vad jag däremot älskar är att spegelglaset är så gammalt att det har pigmentsförändringar och någon ”inombords” skada här och där. Jag gillar också statementhalsbandet och pendanthalsbandet som kom i paketet tillsammans med armband och en ring i silver/turkost. Jag kunde inte låta bi att låta dem få agera blickfång på en av mina favoritplatser i huset. Smyckena kommer från KappAhl/Vintage Stories (i butik inom kort) och tillsammans med min farmors gamla skrivbord och min nya vintagespegel hänger de nu i väntan på festliga påskmiddagar, äggmålning, äggorientering och Östersjöbrus.

IMG_5440

 

Lite fler bilder från KappAhls Vintage Stories-kollektion hittar ni i ett tidigare inlägg från pressvisningen. En av blusarna i vitt har nämligen också hittat sin väg ända hem till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35