BEAUTY - TOVE CASTOR

Vitamin A och vattenapp

IMG_7839
Vitamin A Anti Wrinkle Creme – Enriched Moisturizing Creme Dry Skin – Serum Paradoxe
Jag har nog inte förstått tidigare hur mycket fukt kan påverka både huden och håret. Humöret med för den delen och den här våren har jag tagit tag i mina fuktproblem. Ha ha. Jag har fått professionell hjälp med att hitta produkter till ansiktet, jag har lyssnat på frisören som för över ett år sedan sa att jag skulle satsa enbart på produkter med orden moist, smooth etc till håret och jag har skaffat en App som faktiskt påminner mig att dricka vatten.

För ansiktet har jag provat mig fram lite men efter pressfrukosten med Beauté Pacifique kommer jag att ge den här serien en chans. Nu har jag använt produkterna i bara en vecka men är så positivt överraskad. Om jag bara skulle döma produkten efter dess förpackning skulle jag kanske inte välja den här serien, jo kanske serumet som ser lite lyxigare ut, annars hade jag nog inte fastnat för förpackningen i hyllan däremot älskar jag redan produkten. Framgångsreceptet är två typer av Vitamin A som stärker och föryngrar huden kollagenstruktur. Under Vitamin A krämen använder jag serumet och över ytterligare en fuktkräm. Alltså tre lager fukt och som om det inte vore nog har jag en återfuktande mineralfoundation över det och min hy kan inte få nog. Det är klart att nya rutiner kan göra skillnad och jag tycker faktiskt att jag ser en viss skillnad redan. Jag känner att huden är mer elastisk och har mer spänst – kanske har även lystern blivit bättre och det bara på en vecka.

Till rutinerna morgon och kväll har jag även adderat rengöring och ansiktsvatten för torr hy från samma märke. Som sagt, min hy verkar inte kunna få nog av mer fukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.