What I wore

Idag har jag suttit hemma och jobbat. Jag hade massor att skriva, en del skisser jag behövde få klara till jobbet plus att vår bil skulle in av någon anledning. Så idag har det blivit många koppar kaffe. Och en outfit.

Idag åkte flera av mina favoriter/säkra kort på. T-shirt från BLKDNM, Shirt dress från Rodebjer, Jeans “Skyler” från Lee och Cypress Boots från Acne. Mitt laptopfodral, som aldrig fått tjäna sitt uppehälle som just laptopfodral, är min clutch och det kommer från Malene Birger.

Alltså jeansen, Skyler från Lee, är de skönaste jeans jag haft på mycket länge. Stuprör, hög midja, oändlig stretch, tunna och följsamma. Helt överlägsna, vill ha ett par i blått också.

Written By
More from Tove Castor

LOPPISFYND

Ja, nu är det tavlan och långt ifrån Chanel-skorna som var ett...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *