380gram

När jag googlade på 380gram fanns div specerier men också 380gram nyare 5-öringar på Tradera. Fler träffar fick jag däremot på Gram Shoes. Jag älskar att de döper sina skor efter vikt. Det är unikt, kreativt, informativt och varumärkesbyggande på en och samma gång.

 

Igår var jag iväg på pressfrukost med just Gram på Miss Clara´s terass där gram visade upp sin AW17 kollektion. Så himla super trevligt och så himla god frukost. Gram är varumärket som har det där många vill ha, det nya, det unika, det intressanta, det bekväma, det hållbara (även ur ett globalt perspektiv) och det där medvetna. Att man gjort ett medvetet val.

Det fanns flera favoriter att välja mellan men en av mina favoriter var definitivt 380g. Inte en sneaker, inte en gofsko, inte en regelrätt brogue, inte en herrsko eller är det all of the above?!
Det spelar ingen roll för ingen av Grams skor är just något annat utan något eget.

 

.

Frukost

.

Pressfrukost på Miss Clara “så himla god”!

.

Alla grams skor får namnet efter sin vikt – Jag ÄLSKAR kängan med den majestätiska flärpen.

.

Sophisticated tongue flap, kallar man det flärp eller extraplös på svenska? Hur som helst så har gram flera flera både riktigt vassa och mer speciella extraplösar som man kan uttrycka sin personlighet med. På min plats i morse låg ett par gula rakblad i skinn, vilken 90-tals markör! 

.

.

På varje plats låg en flärp, här hade man ju kunnat tänka till när man satte sig, det är lätt attt vara efterklok!

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

LONDON FALLING AV PAUL CORNELL

Den här boken handlar om vanliga poliser i London som arbetar i...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *