170126 MIN STIL

Lager på lager. Ett tips är att bära dina off shoulder-toppar över skjorta. Då funkar de hela vintern. Lika så kan du bra linnet med tunna axelband över skjorta eller polo. Lager på lager är det som gäller under höst och vinter. Här finns oändliga möjligheter och det är också därför fashion week då de visar AW (autum/winter) är mycket mer intressant än SS (spring/summer), ju fler plagg att kombinera desto intressantare styling.

På söndag börjar Fashion Week Stockholm och då är det AW17 jag kommer gå och titta på . Ett 10-tal visningar på två dagar ska jag hinna med, och ett par event på det! 

In i dimman!

Written By
More from Tove Castor

I wish – 20 december – Är det här fashion?

Det är frågan jag ställer mig själv när jag står i valet...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *