VAD HÄNDER MED HÄNDERNA?

Jag har varit inne på det tidigare men det finns bara ett svar på vad händer med händerna? De åldras också såklart, kanske mer än allt annat. Händerna (och fötterna) får ju jobb ganska hårt, nötas och blötas och så är de utsatta för solen mest av alla. Jag har ännu inte hittat den ultimata vhandcremen och framförallt inte den ultimata, den med hög spf. 

Vad jag däremot gör är att jag, när jag smörjer in ansiktet med alla fina serum och krämer, då passar jag på att smörja in händerna med ev överflöd. Sedan fyller jag på med fukt från vanlig handcreme. Vanlig och vanlig, det finns ju en uppsjö och visst är det skillnad på dem från mataffären och från dem som kostar lite mer. De här två, Moroccanoils Cremé Pour Les Mains och Restylanes Moisturize and Protect hittar ni just nu i mitt skåp.

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Lycka!

Lycka kan vara tre små krukor med Stockrosor från Bornholm. Det var...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *